Harrico PTE Oy

Tarkat laitteet luotettavalta asiantuntijalta

Harrico Oy edustaa maailman johtavia mittalaitevalmistajia, joiden valikoimiin kuuluvat mm. mittalaitteiden kalibrointijärjestelmät sekä ratkaisut tietoliikenteen analysointiin ja testaukseen. Suuri osa päämiestemme tuotteista on esitelty näillä sivuilla. Ota yhteyttä jollet löydä jotain tiettyä tuotetta näiltä sivuilta!

Harricon henkilökunnalla on useiden kymmenien miestyövuosien kokemus mittalaitteista. Kokemuksemme turvin voimme valita päämiehemme tarkkaan, ja siksi tarjoamamme tuotteet  kuuluvatkin markkinoiden parhaimmistoon. Olemme mielellämme avuksi, olipa tarpeesi kuinka yksinkertainen tai monimutkainen tahansa. Olemme tukenasi - Suomessa ja suomeksi.

Testaa meidät! Teemme parhaamme ollaksemme avuksi.

Dataloggerit

Monipuolinen valikoima dataloggereita lämpötilojen, paineen, kiihtyvyyden ja sähköisten suureiden mittauksiin. Pienimmät ovat kolikon kokoisia, suurissa on monta sataa kanavaa. Käyttökohteina ympäristön ja kuljetusten olosuhteiden valvonta sekä joustavat ja monipuoliset mittausjärjestelmät.

Dataloggeritoimittajiamme ovat:

 • Fluke - monipuoliset ja tarkat dataloggerit
 • MSR - pienikokoiset loggerit lämpötilojen, kosteuden, kiihtyvyyksien mittauksiin
 • Tecnosoft - pienikokoiset ja edulliset loggerit, myös lääketeollisuuden validointeihin
 • Tempsen - näppärät pienikokoiset loggerit kuljetusten lämpötilojen seurantaan

 

 

Tietoliikennekaapelien mittalaitteet ja työkalut

Tuotteet tietoverkkojen kaapeloinnin mittauksiin, riippumatta siitä onko kyseessä vianhaku vai asennuksen hyväksyntämittaukset. Kaapelitesterit ja kuitututkat ja niiden lisäksi täällä on myös kuitujatkoskone sekä työkalut kuitukaapelien kuorintaan, videomikroskoopit kuituliittimien tarkistuksiin ja liittimien puhdistustarvikkeet. Kuitukaapeloinnin mittauksiin soveltuvat tehomittaparit, optiset tehomittarit ja valolähteet. Näkyvän valon laserilla on helppo selvittää lyhyen kuitkaapelin toimivuus. Käyttökohteina yleiskaapelointi, Ethernet ja LAN kaapelointi sekä kuitukaapelointi.

 •  Fluke Networks: MicroScanner2, CableIQ, DSX-600, DSX-5000 ja DSX-8000 kaapelitesterit, SimpliFiber Pro ja CertiFiberPro kuitutesterit sekä OptiFiber Pro kuitututkat.
 •  Tempo (ent. Greenlee) Communications: Optiset tehomittaparit ja kuitututkat, NetCat Pro 2 kaapelitesterit, SideKick telekaapelitesterit, kuitujatkoskoneet ja leikkurit.

 

 

Tietoverkkojen mittalaitteet ja ohjelmistot

Tämän ryhmä sisältää tuotteita LAN, Ethernet ja IP tietoverkkojen vianhakuun, valvontaan ja dokumentointiin.

 Ryhmässä on myös tuotteita esimerkiksi monitoroitavan liikenteen hallintaan eli mitä sille tehdään ennen valvonnalle päätymistä (a.k.a packetbroker).

 Myös WLAN verkkojen vianhaun, analysoinnin ja peittomittausten tuotteet löydät täältä. Päämiehinä Apcon, Graphical Networks, Tempo (ent. Greenlee) Communications, NetAlly ja  NetScout.

 •  Apcon: 3000- ja 4000-sarjan packet brokerit vaivattomaan ja tehokkaaseen liikenteen ohjaukseen valvontajärjestelmille. IntellaStore II:ssa on 1G/10G/40G porttien lisäksi mukana i7 pohjainen tietokone monitorointi- ja analysointikäyttöön.
 •  Graphical Networks: netTerrain verkkojen dokumentointiohjelmisto myös konesalikäyttöön. NetVIz projektien tuontituki.
 •  Tempo (ent. Greenlee) Communcations: 1G ja 10G Ethernet-yhteyksien suorituskyvyn ja siirtokapasiteetin testaukseen Y.1564 ja RFC2544 mukaisesti.
 •  NetAlly: Ethernet ja IP testerit ja analysaattorit. WLAN testerit, AirMagnet analysaattorit ja AirMagnet kartoitusohjelmistot WLAN verkkojen peittomittauksiin
 •  NetScout: Ethernet ja IP analysaattorit (OptiView) ja järjestelmät.

 

 

Kalibrointilaitteet

Kalibrointilaitteet ja ohjelmistot sähköisten suureiden, lämpötoilojen ja paineiden kalibrointeihin.

Sähköiset suureet - Sähköisten suureiden kalibroinnissa käytettävät kalibraattorit, referenssit ja ohjelmistot. Lämpötilojen mittauksia varten tarkat anturit ja lämpömittarit sekä lämpötilojen aikaansaamiseksi laaja valikoima uuneja ja hauteita. Monipuolinen valikoima painekalibraattoreita prosessikalibraattoreista automaattisiin painesäätimiin ja tarkimpiin painevaakoihin asti.

 •  DHI: Painekalibraattorit ja painevaa'at.
 •  Fluke: Sähköisten suureiden kalibraattorit, standardit ja kalibrointiohjelmistot.
 •  Hart: Lämpötilojen mittauksiin anturit, lämpömittarit ja hauteet.

 

 

Teollisuuden väylät ja verkot kuntoon!

 Indu-Sol tuotteista löydät monipuolisen valikoiman PROFIBUS ja PROFINET mittalaitteita. Myös EMC mittaukset!:

 •  PROFIBUS tuotteet: PROFIBUS kaapelitesteri, väylätesteri ja väylän toiminnan valvontaan analysaattori, langattomat PROFIBUS tuotteet, PROFIBUS mittapisteet.
 •  PROFINET tuotteet: PROFINET analysaattori, PROFINET analysointiohjelmisto, PROFINET suunnitteluohjelmisto, PROFINET TAPit ja mittauspisteet.
 •  EMC: PROFIBUS ja muiden kenttäväylien kaapelointihäiriöiden mittalaitteet, virtapihdit ja jatkuvaan maadoitusvirtojen valvontaan neljän mitauspisteen maadoitus -häiriö-vuotovirtojen monitorointi.

 

Huolto

Olemme Fluken valtuuttama huoltokumppani Suomessa. Vastaamme Fluken ja sen sisar- ja tytäryritysten mm. Keithleyn, Beha/Amproben, Wavetek/Datronin, LEM:n (mm. Norma, Topas, Memobox) tuotteiden huollosta ja kalibroinneista. Lisäksi kalibroimme muiden valmistajien mittalaitteita. 

Jos tarvitset manuaalia, tarkista ensin onko se ladattavissa suoraan Fluken sivuilta.Tässä linkki .

Behan/Amproben varaosia toimittaa Gycom.

Ennen kuin lähetät laitteen korjattavaksi ja/tai kalibroitavaksi tutustu huollon artikkeleihin ja täytä lopuksi huollon tilauslomake.

Harrico PTE Oy
Dataloggerit
Kaapelien testaus
Tietoliikenteen mittaukset
Kalibrointilaitteet
Teollisuuden väylät
Huolto

 


   Kaapelitesterien osto-opas on tässä. Ja muut osto-oppaat tuossa alempana.