Huolto

Olemme Fluken auktorisoitu huoltopiste Suomessa.
Vastaamme Fluken ja sen sisar- ja tytäryritysten mm. Keithleyn, Beha/Amproben, Wavetek/Datronin, LEM:n (mm. Norma, Topas, Memobox) tuotteiden huollosta ja kalibroinneista. Lisäksi kalibroimme muiden valmistajien mittalaitteita.

Mittauspalvelut

Tietoverkkojen mittaukset palveluna, esimerkiksi verkon laitteiden inventointi, verkkokartat ja WLAN peittomittaukset.

Koulutus

Koulutustarjontamme sisältää mm. toimittamiemme laitteiden ja järjestelmien koulutukset sekä CommScope tuotteiden asentajien sertifiointikoulutukset. Tietoverkkojen vianhakukurssi? Kyllä, sellainen on myös.

 

Olemme Fluken auktorisoitu huoltopiste Suomessa.
Vastaamme Fluken ja sen sisar- ja tytäryritysten mm. Keithleyn, Beha/Amproben, Wavetek/Datronin, LEM:n (mm. Norma, Topas, Memobox) ja Microtestin tuotteiden huollosta ja kalibroinneista. Lisäksi kalibroimme muiden valmistajien mittalaitteita. Ota yhteyttä!

 

Jos tarvitset manuaalia, tarkista ensin onko se ladattavissa suoraan Fluken sivuilta.Tässä linkki .

Ennen kuin lähetät laitteen korjattavaksi ja/tai kalibroitavaksi tutustu näihin artikkeleihin ja täytä lopuksi huollon tilauslomake.

Asennuspalvelut

Kaipaako Metcal järjestelmänne asennus- tai päivitystukea? Teemme ohjelmiston asennukset ja päivitykset teille sopivana ajankohtana.

CommScope Systimax ja CommScope NETCONNECT asennuskurssit

Harrico järjestää yhdessä CommScopen kanssa Systimax ja NETCONNECT asennuskursseja. Kursseilla opitaan oikeat asennuskäytännöt Systimax ja NETCONNECT järjestelmien asennuksiin ja ylläpitoon ja saat oikeudet järjestelmätakuiden hakemiseen. Pyydä lisätietoja lähettämällä yhteydenottopyyntölomake tästä tai soita suoraan Harrille niin pidämme sinut ajantasalla tulevien kurssien ajankohdista ja pitopaikoista.

 

 Seuraavien asennuskurssien ajankohdat Systimax ja Netconnect tuotteille:

CommScope Systimax 3361 Installation & Maintenance

NETCONNECT Act I ja Act II