Takuukorjaukset

Tietoja takuuhuollosta

  • Fluke-laitteiden takuuhuollot suoritetaan pääsääntöisesti Flukella Hollannissa ja Saksassa. Suomessa Harrico huolehtii takuuhuollettavien mittareiden käsittelystä ja edelleen lähetyksestä.
  • Fluke takuuehdot löytyvät mittarin mukana tulleesta käyttöohjeesta.
  • Fluke korjaa tai vaihtaa valintansa mukaan viallisen tuotteen.
  • Asiakas maksaa aina mittarin lähetyskulut Harrico:lle asti.
  • Ennen laitteen lähettämistä Harricolle huoltoon, varmista ettei kyseessä ole ns. RBR (Repair By Replacement) tuote. Näiden laitteiden takuu- ja huoltoasiat hoitaa jälleenmyyjäsi.
  • Fluke palauttaa tuotteen rahtivapaasti asiakkaalle. ... jatkuu .....
  • Takuuhuoltoon kuuluu mittarin toiminnan tarkastus (verifiointi) korjattavien toimintojen osalta mutta ei kalibrointia.
  • Takuuhuoltoon ei kuulu kalibrointia eikä kalibrointitodistusta. Mikäli asiakas haluaa laitteen takuukorjauksen yhteydessä kalibroiduksi, siitä veloitetaan normaali kalibrointihinta ja tilauksessa pitää mainita kalibrointi tehtäväksi.
  • Mikäli takuukorjattavaksi lähetetty mittari osoittautuu takuuseen kuulumattomaksi, Fluke antaa Harrico:lle korjausarvion ja pyytää hyväksymisen työn aloittamiselle, Harrico huolehtii yhteydenpidosta loppukäyttäjän kanssa.
  • Fluke ja Harrico varaa oikeuden periä kustannusarvion tekemisestä tai aiheettomasti takuukorjattavaksi lähetetystä mittarista niille aiheutuneet kulut. Mikäli loppukäyttäjä hyväksyy mittarin korjauksen kustannusarvion mukaisesti ei arviosta peritä erikseen näitä kuluja.

!! Ennen kuin lähetät laitteen takuukorjaukseen lue lähetysohjeet  tästä linkistä !!

Ennen laitteen lähettämistä Harricolle huoltoon, varmista ettei kyseessä ole ns. RBR (Repair By Replacement) tuote. Näiden laitteiden takuu- ja huoltoasiat hoitaa jälleenmyyjäsi.

Monet huokeammat laitteet  ja lisävarusteet ovat sellaisia, että niitä ei korjata. Jos laite on viallinen ja haluat korjauttaa sen, saat jälleenmyyjältä korjauksen sijasta alennuksen uuden laitteen hankinnasta. Jos laitteen takuu on voimassa, saat jälleenmyyjältä uuden laitteen veloituksetta.

Tietoja takuuehdoista

Takuuaika on yleensä ilmoitettu laitteen mukana tulleessa käyttöohjeessa, takuuajan voit tarkistaa myös jälleenmyyjältäsi tai Harrico:lta puh. (09) 530 66 520 tai lähettämällä sähköpostia osoitteella info ät harrico piste fi.
Takuuajan voimassaolo tarkastetaan sarjanumeron perusteella.
Takuuaika alkaa mittarin toimituspäivästä.
Mikäli takuuaika on umpeutunut sarjanumeron perusteella, tulee ostopäivästä esittää ostotodistus (lähete, lasku, kuitti tms.).
Kaikkien Fluken tuotteiden taataan olevan vapaita raaka-aine- ja valmistusvioista laitteen takuuajan ajan.
Takuu koskee vain alkuperäistä ostajaa tai Fluken valtuutetun jälleenmyyjän loppukäyttäjäasiakasta. Takuu ei kata sulakkeita, vaihdettavia paristoja tai mitään tuotetta, jota Fluken mielestä on käytetty väärin, muutettu, käsitelty huolimattomasti tai vioitettu tahallisesti tai muuten käsitelty tai käytetty epänormaalisti.

Laitteiden takuuaikoja

Fluke 20, 70, 80, 170 ja 180 -sarja
kaikissa lokakuun 1.päivän 1996 jälkeen hankituissa (sarjanumeron neljä ensimmäistä numeroa on suurempi kuin 6667) Fluke 20, 70, 80, 170 ja 180 -sarjojen yleismittareissa on rajoitettu elinikäinen takuu, takuu koskee vain alkuperäistä ostajaa. Takuu kattaa raaka-aine ja valmistusviat. Takuu ei kata mekaanisten osien normaalia kulumista eikä liian suurten jännitteiden aiheuttamia vaurioita. Takuu kattaa myös nestekidenäytön kymmenen (10) vuoden ajan hankinnasta, tämän jälkeen nestekidenäytön korjauksesta laskutetaan varaosan hinta
Fluke 10, 110, 30, 300 -sarjat, 867B, 43, 1520, 123, 190-sarja, 7xx kalibraattorit ja 50-2 -sarja
mittareilla on kolmen (3) vuoden takuu (paitsi Fluke 321 ja 322 kaksi (2) vuotta)
Fluke T5 ja 7 -sarjan testerit
mittareilla on kahden (2) vuoden takuu
Fluke 1AC, 8060, 8062, 45, T3, VR101S, 39, 65, 50S, 50D ja virtapihdit
mittareilla on yhden (1) vuoden takuu
Fluke kalibraattorit, tiedonkeruulaitteet, oskilloskoopit, taajuuslaskimet, RCL sillat, generaattorit
kaikilla näillä laitteilla on pääsääntöisesti yhden (1) vuoden takuu
Fluke Networks tuotteet
Fluke Networksin valmistamilla testereillä on yhden (1) vuoden takuu, akuilla ja adaptereilla on kolmen kuukauden takuu.

Korjattavan laitteen lähetysohjeet, lue ne tästä linkistä.

Voit myös tuoda laitteen toimipisteeseemme, käyntiosoitteemme on Härkälenkki 3, 01730 Vantaa. Paras tapa on toimitustavasta riippumatta käyttää huollon tilauslomaketta lähetyksen saatteena, sillä se nopeuttaa käsittelyä.