Korjaukset

Huom:
Huom: DSP-sarjan ja DTX-sarjan (mm. DTX-1200, DTX-1500 ja DTX-1800) kaapelitesterien tuki on päättynyt, siksi emme niitä enää kalibroi. DSP-sarjan laitteisiin ja DTX-testereihin ei myöskään saa varaosia joten viallisia DSP- ja DTX-sarjan testereitä ei korjata. Kysy vaihtotarjousta uuteen testeriin: ota yhteyttä.

RBR-tuotteita ei korjata, vaan ne vaihdetaan uusiin.  RBR-tuotteita ovat mm. kaikki Meterman-tuotteet, osa Amproben ja Fluken edullisista tuotteista. Älä lähetä RBR-tuotteita huoltoon, sillä jälleenmyyjäsi hoitaa asian, kts. ohjeet alla.

Asennustesterien 1651, 1652 ja 1653 (mukaanlukien B malli) tuki on päättynyt ja niitä ei enää korjata. Kalibrointi on mahdollista, mikäli laitteessa ei havaita vikoja (jos kalibrointi ei onnistu, veloitetaan tutkimusmaksu).

Ennen laitteen lähettämistä ....

Harricolle huoltoon, varmista ettei kyseessä ole ns. RBR (Repair By Replacement) tuote. Näiden laitteiden takuu- ja huoltoasiat hoitaa jälleenmyyjäsi.

!! Ennen kuin lähetät laitteen korjattavaksi lue laitteen lähetysohjeet,  tästä linkistä !!

Monet huokeammat laitteet  ja lisävarusteet ovat sellaisia, että niitä ei korjata. Nämä tuotteet ovat RBR-tuotteita. Jos laite on viallinen ja haluat korjauttaa sen, saat jälleenmyyjältä korjauksen sijasta alennuksen uuden laitteen hankinnasta. Jos laitteen takuu on voimassa, saat jälleenmyyjältä uuden laitteen veloituksetta.

Jos on pienikin epäilys, että tuote saattaa olla RBR-tuote ota yhteyttä.

Fluken mittalaitteiden osalta käytämme pääsääntöisesti kiinteitä korjaushintoja. Tarvittaessa annamme laitekohtaisen kustannusarvion ennen työn aloittamista.

Kiinteä korjaushinta sisältää

  • mittarin korjauksen, työn ja varaosat sekä tarvittaessa paristojen ja/tai sulakkeiden vaihdon
  • puhdistuksen
  • mittarin toiminnan tarkastuksen (verifioinnin), eli että laite on spesifikaatioidensa mukainen korjauksen kohteena olleilta osiltaan
  • kolmen kuukauden takuun huoltotyölle
  • mittarin palautusrahdin

Mittarin korjaushinta ei sisällä kalibrointia eikä kalibrointitodistusta. Kalibrointi on aina tilattava erikseen.

Huom: DSP-sarjan ja DTX-sarjan (mm. DTX-1200, DTX-1500 ja DTX-1800) kaapelitesterien tuki on päättynyt, siksi emme niitä enää kalibroi. DSP-sarjan laitteisiin ja DTX-testereihin ei myöskään saa varaosia joten viallisia DSP- ja DTX-sarjan testereitä ei korjata. Kysy vaihtotarjousta uuteen testeriin: ota yhteyttä.

Korjattavan laitteen lähetysohjeet, lue ne tästä linkistä.