Kalibroinnit

Huoltomme suorittaa jäljitettäviä kalibrointeja mm. seuraavantyyppisille mittauslaitteille:

  • 6 1/2-numeroiset yleismittarit
  • AC/DC virtapihdit 1000A asti
  • oskilloskoopit 600 MHz'in kaistanleveyteen asti
  • tehomittarit ja harmonisten yliaaltojen analysaattorit
  • lämpömittarien sähköiset kalibroinnit
  • dataloggerit
  • prosessikalibraattorit
  • DSX-sarjan kaapelitesterit

Huom: DSP-sarjan ja DTX-sarjan (mm. DTX-1200, DTX-1500 ja DTX-1800) kaapelitesterien tuki on päättynyt, siksi emme niitä enää kalibroi. DSP-sarjan laitteisiin ja DTX-testereihin ei myöskään saa varaosia joten viallisia DSP- ja DTX-sarjan testereitä ei korjata. Kysy vaihtotarjousta uuteen testeriin: ota yhteyttä.

 

!! Ennen kuin lähetät laitteen kalibroitavaksi lue lähetysohjeet tästä linkistä !!

Mikäli haluat muiden kuin yllä olevien mittauslaitteiden tai kalibraattoreiden kalibrointeja tai akkreditoidun laboratorion suorittamia kalibrointeja, niin palveluksessasi ovat Fluken lähimmät akkreditoidut laboratoriot Hollannissa, Englannissa ja Saksassa. Hoidamme täältä Suomesta tarvitsemasi yhteydet ja kuljetukset Fluken kalibrointilaboratorioihin sekä varaamme etukäteen ajan, jotta saisit laitteesi mahdollisimman pian takaisin.

Kalibroinnin vaihtoehdot

CalNet kalibrointiin kuuluu kalibrointitodistus ja lopulliset mittaustulokset. Tämä on yleisimmin käytetty, "tavallinen", jäljitettävä kalibrointi, joilloin mittari kalibroidaan, tarvittessa säädetään valmistajan antamiin spesifikaatioihin ja kalibroinnista annetaan todistus sekä raportti jossa on lopulliset mittaustulokset.

DKO/DKD/UKAS akreditoituun kalibrointiin kuuluu kalibrointitodistus ja mittaustulokset sellaisenaan; mittaria ei säädetä ellei sitä ole tilattu erikseen. Akreditoituun kalibrointiin voidaan lisäksi tilata säätö, joilloin toimitetaan mittaustulokset ennen ja jälkeen säädön. Akreditoidut kalibroinnit suoritetaan aina Fluken akreditoidussa kalibrointilaboratoriossa laitteesta riippuen Hollannissa, Saksassa tai Englannissa.

Kalibrointiin lähetettävän laitteen lähetysohjeet, lue ne tästä linkistä

Saatteen saat helpoiten tehtyä huollon tilauslomakkeellamme ( tässä linkki ), jolloin saamme sen sähköisenä, se tulee myös sinulle sähköpostiviestinä jos haluat. Kannattaa tulostaa ko. täytetty lomake tai saamasi sähköpostiviesti paperille ja liittää se lähetykseen.3. Lähetä laite lähetysrahti perille asti maksettuna, sillä emme lunasta lähetyksiä, emmekä voi noutaa lähetyksiä rahdin kuljettajien terminaaleista.

Voit myös tuoda laitteen toimipisteeseemme, käyntiosoitteemme on Härkälenkki 3, 01730 Vantaa. Paras tapa on toimitustavasta riippumatta käyttää huollon tilauslomaketta lähetyksen saatteena, sillä se nopeuttaa käsittelyä. Huoltoon tuleville kalibraattoreille järjestämme noudon asiakkaalta suoraan. Huoltomme hoitaa kuljetusjärjestelyt tarvittaessa, sähköpostiosoite on huolto-service ät harrico piste fi  suora puhelinnumero on (09) 530 66 517.