Kalibrointilaitteet

Kalibraattorit ja muut tuotteet sekä järjestelmät kalibrointiin ja tarkkoihin mittauksiin, suureina sähköiset suureet, lämpötilat sekä paineet. Tuotteita ovat esimerkiksi kalibraattorit, jännitereferenssit, tarkkuusyleismittarit, niiden ohjelmistot ja erilaiset tarkkuuskomponentit eli referenssivastukset.

Tietoliikennekaapelien mittalaitteet ja työkalut

Tuotteet tietoverkkojen kaapeloinnin mittauksiin, riippumatta siitä onko kyseessä vianhaku vai asennuksen hyväksyntämittaukset. Kaapelitesterit ja kuitututkat ja niiden lisäksi täällä on myös kuitujatkoskone sekä työkalut kuitukaapelien kuorintaan, videomikroskoopit kuituliittimien tarkistuksiin ja liittimien puhdistustarvikkeet. Kuitukaapeloinnin mittauksiin soveltuvat tehomittaparit, optiset tehomittarit ja valolähteet. Näkyvän valon laserilla on helppo selvittää lyhyen kuitkaapelin toimivuus. Käyttökohteina yleiskaapelointi, Ethernet ja LAN kaapelointi sekä kuitukaapelointi. Päämiehiämme ovat Fluke Networks ja Tempo Communications.

Dataloggerit

Monipuolinen valikoima dataloggereita lämpötilojen, paineen, kiihtyvyyden ja sähköisten suureiden mittauksiin. Pienimmät ovat kolikon kokoisia, suurissa on monta sataa kanavaa. Käyttökohteina ympäristön ja kuljetusten olosuhteiden valvonta sekä joustavat ja monipuoliset mittausjärjestelmät.

Tietoverkkojen mittalaitteet ja ohjelmistot

Tämän ryhmä sisältää tuotteita LAN, Ethernet ja IP tietoverkkojen vianhakuun, valvontaan ja dokumentointiin. Ryhmässä on myös tuotteita esimerkiksi monitoroitavan liikenteen hallintaan eli mitä sille tehdään ennen valvonnalle päätymistä (a.k.a packetbroker). Myös WLAN verkkojen vianhaun, analysoinnin ja peittomittausten tuotteet löydät täältä. Päämiehinä Allegro, Apcon, Graphical Networks, NetAlly ja Tempo Communications.

Teollisuuden väylät ja verkot

PROFIBUS ja PROFINET testerit ja analysaattorit, mittauspisteet, kytkimet, langattomat linkit ja suunnitteluohjelmistot. AS-i väylän mittalaitteet. Myös kenttäväylien ja teollisuus-Ethernet verkkojen yleisiin EMC ja maadoitusongelmiin sopivat mittalaitteet.