Fluke 1586A Super-DAQ lämpötilaskanneri

Uusi edullinen Fluke 1586A Super-DAQ lämpötilaskanneri on 20…40 kanavainen tarkkuuslämpömittari.

1586 Super DAQ mittaa lämpötiloja, tasajännitettä ja tasavirtaa sekä resistansseja. Loggereissa on kanavakohtainen signaalinmuokkaus ja galvaaninenerotus vakiona. Loggerissa on kaksi korttipaikkaa skannerikorteille, joista jokaisessa on 20 kanavaa. Lisäksi on käytettävissä 20 matemaattista kanavaa.

Laite tukee ITS-90 referenssiantureita, joten referenssilämpötilan voi mitata samalla laitteell.

Fluke 1586A Super-DAQ ohjaa lämpötilauuneja ja -hauteita, mahdollistaen automaattiset lämpötilakalibroinnit ilman tietokonetta.

Mittaustulokset tallettuvat sisäiseen muistiin tai USB tikulle. Laitteen värinäytöllä voi seurata neljän kanavan tietoja kerrallaan graafisesti.

Lataa esite

Lataa "Extende specifications"

Fluke 2640/2645 NetDAQ

Image

 

NetDAQ Data Acquisition Units on helposti laajennettavissa oleva järjestellm. 20 kanavaisia ethernetväylään liitettäviä yksiköitä voidaan yhdistää jopa 400 kanavan järjestelmiksi asti. Valittavanasi on kaksi mallia, nopea 1000 mittausta sekunnissa tekevä 2645A malli ja tarkkusmalli 2640A ( 0.01%). Kaikissa NetDAQeissa on Fluken patentoima liitinyksikkö "Universal Input Module" johon kaikki mittasignaalit, olivatpa ne sitten lämpötiloja, taajuuksia tai jännitteitä kytketään.

 

Lataa esite .

Fluke 2680

Image

 

Fluke 2680-sarjan loggereissa yhdistyy laboratoriolaitteen tarkkuus prosessimittausten vaatimaan lujuuteen. Voit valita Ethernet liitännäisen 2680A mallin tai itsenäisen muistikortille tallettavan 2686A loggerijärjestelmän. Järjestelmät ovat laajennettavissa 20 kanavasta yli 2000 kanavaan.

 

Lataa esite.

Fluke 2638A Hydra Series III dataloggeri / 6,5 numeron pöytämittari

Uusi edullinen Hydra Series III dataloggeri on 22…66 kanavainen.

Loggereissa on kanavakohtainen signaalinmuokkaus ja galvaaninenerotus vakiona. Voit mitata kaikilla kanavilla DC- ja AC-jännitteitä, termoelementtejä tai Pt-100 antureita. Loggerissa on kolme korttipaikkaa skannerikorteille, joista jokaisessa on 20 kanavaa. Lisäksi on käytettävissä 20 matemaattista kanavaa.

Hydra Series III toimii myös 6,5 numeron pöytäyleismittarina.

Mittaustulokset tallettuvat sisäiseen muistiin tai USB tikulle. Laitteen värinäytöllä voi seurata neljän kanavan tietoja kerrallaan graafisesti.

Lataa esite