MSR 145

 

145145w

 

MSR145 on miniatyyrikokoinen dataloggeri erilaisten fysikaalisten suureiden mittaamiseen ja tallettamiseen. Mittaustiedot voidaan siirtää PC:lle USB-väylällä jatkuvana online-mittauksena, tai mittauksen päätyttyä loggerin muistista. Anturit voivat olla sisäisiä tai ulkoisia.

Mitattavat suureet:

-lämpötila

-suhteellinen kosteus

-absoluuttinen kiihtyvyys XYZ-akselilla

-absoluuttinen paine

-valaistus

-analogijännitteet

MSR loggerin PC-ohjelmalla voi asetella halutut mittausasetukset ja synkronoida ja yhdistää usean loggerin mittaustulokset. Mittauksia mahtuu muistiin 2000000 mittauspistttä.

MSR loggerista on saatavana usealla eri kotelointivaihtoehdolla ja suuremmalla akulla.

Loggerit lataavat akkunsa USB-väylästä.

Ohjelmisto on maksuton.

Lataa MSR 145 Esite.

Tekniset tiedot 2-analogikanavaa.

Tekniset tiedot 4-analogikanavaa.

Kytkentäohje analogikanavien jännitejaolle.

MSR165B8T2HPAL2 - valmiiksi konfiguroitu malli

165

MSR165 on miniatyyrikokoinen dataloggeri valmiiksi konfiguroituna lämpötila-, suht. kosteus-, ilmanpaine- ja isku- ja kiihtyvyysmittauksiin.

Valmiiksi konfiguroitu MSR165, kokoonpano:

  • Mittaussuureet: kiihtyvyys, lämpötila, suht. kosteus, ilmanpaine
  • Koko 39 x 23 x 72 mm, n. 69 g
  • 900mAh ladattava lithiumpolymeeriparisto
Lue lisää

MSR165

165

MSR165 on miniatyyrikokoinen dataloggeri isku- ja kiihtyvyysmittauksiin. Se soveltuu hyvin mm. kuljetusten iskujen seurantaan. Suuri mittausnopeus yhdessä pitkän toiminta-ajan kanssa tekevät siitä ihanteellisen tällaisiin sovelluksiin. 


Mittausmuistiin mahtuu 2 miljoonaa mittausta, ja SD muistikortilla varust ettuun versioon miljardi mittaustulosta.  Kiihtyvyysmittausten lisäksi loggeriin saa ulkoiset anturit lämpötilalle, kosteudelle, paineelle ja valaistukselle. Mittaustiedot voidaan siirtää PC:lle USB-väylällä jatkuvana online-mittauksena, tai mittauksen päätyttyä loggerin muistista.

MSR-165 loggerin PC-ohjelmalla voi asetella halutut mittausasetukset ja synkronoida ja yhdistää usean loggerin mittaustulokset.

Ohjelmisto on ilmainen.

Lataa esite.

 

MSR160

a60 160

MSR160 on miniatyyrikokoinen dataloggeri, jossa on neljä analogijännitetuloa. Mittausmuistiin mahtuu 2 miljoonaa mittausta, ja SD muistikortilla varustettuun versioon miljardi mittaustulosta.  Jännitetulojen lisäksi loggeriin saa ulkoiset anturit lämpötilalle, kosteudelle, kiihtyvyydelle ja paineelle.. Mittaustiedot voidaan siirtää PC:lle USB-väylällä jatkuvana online-mittauksena, tai mittauksen päätyttyä loggerin muistista.

MSR-160 loggerin PC-ohjelmalla voi asetella halutut mittausasetukset ja synkronoida ja yhdistää usean loggerin mittaustulokset.

Ohjelmisto on ilmainen.

Lataa MSR 160 Esite.

MSR255

MSR255 on omalla LCD-näytöllä varustettu loggeri moniin erilaisiin mittauksiin. Siihen saa viisi erilaista anturia, joko sisäisiä tai ulkoisia ja lisäksi neljä analogituloa. Mittausmuistiin mahtuu 2 miljoonaa mittausta. Analogimittausten lisäksi loggeriin saa ulkoiset tai sisäiset anturit kolmiakseliselle kiihtyvyydelle, lämpötilalle, kosteudelle, paineelle ja valaistukselle.

Kiihtyvyysmittaukset suoritetaan 1600 kertaa sekunnissa kaikilla kolmella akselilla ja suurimmat arvot talletetaan sekunnin välein muistiin.

Mittaustiedot voidaan siirtää PC:lle USB-väylällä jatkuvana online-mittauksena, tai mittauksen päätyttyä loggerin muistista.

MSR-255 loggerin PC-ohjelmalla voi asetella halutut mittausasetukset ja synkronoida ja yhdistää usean loggerin mittaustulokset.

Ohjelmisto on ilmainen.

Lataa MSR255 esite.