Indu-Sol GmbH Vortex raportit

Indu-Sol julkaisee raportin mittauspalveluistaan joka vuosi. Siitä selviää eri verkkoteknologioiden osuus mittauksissa, samaten vikatyyppien yleisyys.

Vuoden 2019 tiedot on viimeisin ja luettavissa täällä.

 

 

AS-i

AS-i väylän mittaus- ja anlysointilaitteet. Sekä vianhaun mittauksiin että jatkuvaan AS-i väylän valvontaan soveltuvat laitteet ja tarvikket.

 

PROFIBUS

PROFIBUS väylän mittalaitteet ja mittauskomponentit, kuten PROFIBUS kaapelitesteri ja myös testerit ja analysaattorit väylän vianhakuun ja valvontaan. Mittauspisteiden avulla ennakoivat mittaukset ja vianhaku sujuvat vaivatta. Tutustu myös EMC mittausratkaisuihin, niillä selvität maadoitus- ja suojavaippaviat.

PROFINET- ja Ethernet-kytkimet

   

PROFINET- ja Ethernet kytkimet teollisuuskäyttöön. Indu-Sol PROFINET PROmesh kytkimet täyttävät Conformance class B sekä Netload Class III vaatimukset. Lisäksi PROFINET PROmesh kytkimet monitoroivat häiriövirtoja ja niiden avulla voidaan estää ongelmat jo ennen kuin ne ehtivät kehittyä häiritseviksi. Valikoimassa on lisäksi Ethernet-kytkimiä joilla voidaan luotettavasti liittää OT eli tuotantoverkko osaksi yrityksen muuta verkkoa.

EMC häiriöiden mittaukset ja analysointi

EMC kaapelihäiriöiden, maadoitusongelmien mittalaitteet. Suojavaippojen häiriövirtojen, vuotovirtojen ja maadoitusvirtojen mittauslaitteet kenttäväylien vianhakuun.

PROFINET

PROFINET verkon mittaus- sekä analysointityökalut. PROFINET verkon kartoitus, laitetietojen haku ja liikenteen monitorointi onnistuvat erinomaisesti näillä työkaluilla ja varmistat PROFINET verkkosi toiminnan. Sekä käyttöönottovaiheessa että käytön aikana.