BLUambas langaton PROFIBUS

BLUambas tuotteiden avulla voit muodostaa langattoman PROFIBUS järjestelmän tai jatkaa väylää langattomasti. Langaton tiedonsiirto on hyvä vaihtoehto kaapeloinnille olosuhteiden salliessa. BLUambas langattomien linkkien tiedonsiirto tehdään Bluetooth tekniikalla, taajuus on lupavapaa alue 2,4GHz.

Lue lisää

PROFIBUS väylän mittauspisteet - Indu-Sol

 

Indu-Sol PROFIBUS kenttäväylän mittauspisteiden valikoimassa on useita vaihtoehtoja, kotelointina IP20 ja IP67. Mittauspisteiden sijoitukset väylässä tulisi valita jo järjestelmän suunnitteluvaiheessa. Suosittelemme segmenttiin kahta mittauspistettä, molempiin päihin.

Lue lisää

PB-Q ONE PROFIBUS testeri - Indu-Sol

PB-Q ONE PROFIBUS testeri on tietokoneen USB-väylään kytkettävä PROFIBUS testeri joka analysoi luotettavasti sekä fyysisen että loogisen tason liikennöinnin PROFIBUS väylässä. Se liittyy PROFIBUS väylään adapterinsa avulla.

Lue lisää

PROFIBUS vianhakulaukku

Valmis mittalaitepaketti PROFIBUS kenttäväylän kaikkiin mittauksiin. Erilliset testerit tekevät käytön joustavammaksi. Osaan testereistä ei tarvita edes tietokonetta, joten käyttö on nopeaa.

Lue lisää

PROFIBUS-INspektor NT analysaattori - Indu-Sol

Pienikokoinen PROFIBUS-INspektor® NT analysaattori on yksinkertaisin ratkaisu PROFIBUS-väylien valvontaan ja analysointiin. PROFIBUS-INspektor analysaattori voidaan ottaa välittömästi käyttöön ilman työlästä konfigurointia. Se kerää väylän loogisen tason laadun kaikkia tietoja ja näyttää väylän tilan selkeästi.Tämän PROFIBUS analysaattorin käyttöliittymä on selainpohjainen, joten sitä voi käyttää mistä tahansa kunhan PROFIBUS-INspektoriin on IP-tason yhteys olemassa.

Lue lisää