Kaapelitesterit - lähiverkot

Parikaapelien sertifiointiin ja kytkentöjen tarkistamiseen tarkoitetut testerit. Käyttökohteena parikaapelointi UTP, F/UTP, STP, S/FTP, Cat 3 tai Cat 8 mittaukset tai luokka C, D, E, EA, F, FA tai I. Testien kohteena yleiskaapelointi jossa käytössä esimerkiksi lähiverkko, useimmiten Ethernet tai PROFINET. PROFINET verkon testerit löydät omasta ryhmästään PROFINET testerit ja analysaattorit. Useimmiten kaapelitesteri on DSX-600, DSX-5000 ja DSX-8000.

Kaapelitesterit - televerkot

Monipuoliset testerit joilla puhelinkaapelien parien ominaisuudet ja vikapaikat saadaan helposti selville. Käyttäjinä urakoitsijat ja puhelinyhtiöt jotka työskentelevät puhelinkaapelien ja telekaapelien - parikaapelit - parissa. Laitteiden ominaisuuksina NEXT mittaukset, kuparitutka ja resistiiviset vikojen paikannusmittaukset.

Kaapelitesterit - valokuituverkot

 

Kuitukaapelien testerit joilla vianhaku- ja asennusten hyväksyntämittaukset sujuvat nopeasti. Kuitukaapeli on yksimuoto tai monimuoto, OS1, OS2, OM3, OM4 tai OM5 tyyppiä. CertiFiber Pro kuitukaapelitesteri mittaa kuitujen vaimennukset ja pituudet. Perustesteri vaimmennuksen mittaukseen on tehomittapari jossa on optinen tehomittari ja valolähde yksimuoto- ja monimuotokuiduille erikseen. Aallonpituuksina useimmiten 850nm ja 1300nm monimuotokuiduilla sekä 1310nm ja 1550nm yksimuotokuiduilla.