NetCat Pro 2 kaapelitesteri

NetCat 520, valmistaja Greenlee Communications, on kaapelitesteri, joka mittaa parien kytkennät, niiden pituudet ja havaitsee halkinaiset parit. Sen mukana tulee etäpää tunnistimeksi toiseen päähän linkkiä, jonka avulla voidaan tarkistaa kaapelin parien kytkennät molemmista päistä. Kaapelin maksimi pituus 600m. Testerissä on kosketusherkkä näyttö. Testin kohteeksi voidaan valita puhelinkaapeli, neliparinen parikaapeli ja koaksiaalikaapeli. NetCat Pro 2 havaitsee mikäli toisessa päässä on aktiivilaite tai PoE liitäntä. Voit lukea lisää kaapelitestereistä tästä kaapelitesterit oppaasta.

SKU NC-500
Merkki Greenlee Communications
€325.00
€299.00
Tulossa varastoon
NetCat valinnat:Lue lisää

DSX-8000 kaapelitesteri - Fluke Networks Versiv

 

Uusin lisä Versiv tuoteperheeseen on DSX-8000 parikaapelitesteri ja lähiverkkotesteri. Se on toiminnoiltaan samanlainen kuin DSX-5000 mutta ylärajataajuus on 2GHz, DSX-5000 parikaapelimoduleissa ylärajataajuus on 1GHz. DSX-8000:lla voidaan testata uudet Cat8.1 ja Cat8.2 mukaiset parikaapeloinnit. Käyttökohteena yleiskaapelointi.

Saatavana on myös suomenkielinen DSX manuaali, joten jos olet sellaista vailla ota yhteyttä!

Lue lisää

DSX-600 kaapelitesteri

DSX-600, Cat 6A/luokka EA testaus edulllisesti ja tietenkin Fluke Networksilta. DSX-600 kaapelitesterillä testaat ja hyväksytät parikaapeliasennukset Cat6A ja luokka EA saakka. Se on paras vaihtoehto, kun etsit edullista ja luotettavaa testeriä parikaapelointien testaukseen.  Kohteena Lähiverkko ja yleiskaapelointi.  DSX-600 mallissa kanava-adapterit mukana, DSX-600Pro mallissa sekä permanent link että kanava-adapterit.

SKU DSX-600-PRO
Merkki Fluke Networks
€7,649.00
1 varastossa
DSX-600 kokoonpano:Lue lisää

CableIQ kaapelitesteri CIQ-100

 

Fluke Networksin kaapelitesteri ja lähiverkkotesteri on näppärä yleismittari kuparikaapeloinnin mittauksiin ja parikaapelin suorituskyvyn luokitteluun.

CableIQ on kaapeloinnin yleismittari, jonka avulla mitataan lähiverkkokaapeloinnin kytkennät, parien pituudet ja tarkistetaan se oikosulkujen katkosten ja liiallisen ylikuulumisen varalta.

SKU CIQ-100
Merkki Fluke Networks
€1,424.00
Tulossa varastoon
Lue lisää

CableIQ kaapelitesterikitti - CIQ-KIT

CableIQ lähiverkkotesteri ja kaapelitesteri on Fluke Networksin näppärä yleismittari kuparikaapeloinnin mittauksiin ja parikaapelin suorituskyvyn luokitteluun. Tässä kitissä on testerin lisäksi lisävarusteita helpottamaan mittauksia ja vianhakua.

SKU CIQ-KIT
Merkki Fluke Networks
€2,015.00
Tulossa varastoon
Lue lisää

DSX-5000 kaapelitesteri - Fluke Networks Versiv

 

Fluke Networks Versiv tuoteperheen DSX-5000 parikaapeli- ja valokuitukaapelointien mittauksiin. Moduleina parikaapeloinnin testausmodulin lisäksi saatavana nämä modulit: valokuitututka eli OptiFiber Pro moduli, kuitukaapeloinnin sertifiointi eli CertiFiber Pro modulit, LAN ja WLAN vianhaku eli NetScout OneTouch LAN/WLAN moduli. Modulien käyttöliittymät ovat kaikilla moduleilla samantyyppiset, joten käyttö on helppoa.

Saatavana on myös suomenkielinen DSX manuaali, joten jos olet sellaista vailla ota yhteyttä!

Lue lisää

MicroScanner 2

MicroScanner Fluke Networksilta on kaapellitesteri, jolla saat selville parien kytkennät, parien pituudet sekä halkinaiset parit (parit joissa on liikaa ylikuulumista). Sen iso ja kirkas näyttö esittävät tulokset perin havainnollisesti joten tulkitsemisesta ei tarvitse tuloksista tehdä. Testerin mukana tulee etäpää, joka suojaa testerin liittimet kuljetuksen aikana.

Lisävarusteina saa lisää etäpäitä jolloin voit testata useamman kaapelin ennen etäpään siirtämistä toiseen mitattavaan linkkiin. Voit lukea lisää kaapelitestereistä tästä kaapelitesterit oppaasta.

SKU MS2-100
Merkki Fluke Networks
€555.00
Tulossa varastoon
MicroScanner malli:Lue lisää

DTX kaapelitesterit

Suosittelemme  DSX-600, DSX-5000 ja DSX-8000 kaapelitestereitä, DTX-sarjan testerien valmistus on päättynyt.

Niissä on huomattavia parannuksia verrattuna DTX-sarjan testereihin. Siirry DSX-5000 sivulle tästä linkistä. DSX-5000 kaapelitesteri.

DTX-1800 kaapelitesteriä ei enää valmisteta ja se on korvattu DSX-5000 ja DSX-8000 kaapelitestereillä. Kevyempiin mittauksiin on ollut saatavana DTX-1500 kaapelitesteri joka pohjautui DTX-1800 kaapelitesteriin mutta myös sen valmistus on päättynyt. DTX-1500 testerin korvaaja on DSX-600, tutustu siihen tästä linkistä: DSX-600.

Lue lisää