Allegro 200 network multimeter

Mikä tämä on, Allegro Network Multimeter?
Allegro Network Multimeter on tehokas mutta yksinkertainen työkalu tietoverkon liikenteen analysointiin.

Niitä käyttävät esimerkiksi verkkojen ylläpitäjät monitoroimalla verkon liikennettä reaaliajassa ja myös katsomalla historiatietoa. Verkon analysointi sujuu nopeasti ja liikenteessä havaitut ongelmat - suorituskyvyn pullonkaulat ja pakettihövikki esimerkiksi - näkyvät muutamalla klikkauksella. Network Multimeter on uusi, tehokas ja turvallinen työkalu vikojen ja liikenteen anaylsointiin jonka avulla voidaan varmistaa tietoverkon ja sen yhteyksien toimivuus.

Allegro Network Multimeter, mitä sitten?
Edullisimmat Allegro Network Multimeter mallit ovat pieniä, kevyitä ja niitä ei tarvitse konfiguroida. Plug and Play! Siksi ne on helppo liittää käytännössä mihin tahansa kohtaan verkossa. Voit käyttää laitetta joko suoraan tai etäyhteyden kautta. Käyttäjät arvostavat kevyttä ja tehokasta käyttöliittymää. Ne takaavat verkon tehokkaan mutta edullisen vianhaun ja monitoroinnin.

 

Mites koko, ei hirveästi huvita raahata isoja purkkeja keikalle? Onhan räkkiversioita kuitenkin saatavana kiinteään asennukseen?
Allegro Network Multimeter malleja on neljää eri kokoa - ne on suunniteltu analysoimaan 1 G, 10 G, 40 G tai 100 G liitäntöjä. Pienin malli - Allegro 200 - on kooltaan älypuhelimen luokkkaa ja painaa vain 260g. Hiukan isommat  - Allegro 1000 / Allegro 3000 - mahtuvat läppärilaukkuun ja painavat pari kiloa. Allegro 1000 & 3000 sarjan mallit ovat saatavissa myös räkkiversioina. 3500 / 5500 sarjat ovat 4U kokoisia asennettaviksi suoraan laitekaappeihin. Allegro Network Multimeter helpottaa verkon analysointia - koosta riippumatta.