AirMagnet Survey PRO

 

AirMagnet Survey PRO, valmistaja netAlly, on langattomien lähiverkkojen kartoitusmittauksiin tarkoitettu ohjelmisto Windows-tietokoneille. Se tukee 802.11a,b, g, n ja 11ac standardeja.

 

Lue lisää

AirMagnet WiFi Analyzer

 

AirMagnet WiFi Analyzer, valmistaja netAlly, on langattomien lähiverkkojen analysointiin tarkoitettu ohjelmisto Windows-tietokoneille. Se tukee 802.11a,b, g, n ja 11ac standardeja.

Lue lisää

AirScout WLAN verkon peittomittauksiin

Greenlee Communicationsin AirScout järjestelmällä tehdään WLAN-verkon peittomittauksia. Se koostuu masterista ja mittausmoduleista. Modulit sijoitetaan mitattavaan tilaan ja ne liikennöivät masterin kanssa ja raportoivat sille WLAN verkon signaalin ominaisuuksista. Master kerää tämän tiedon ja generoi raportin. Järjestelmän näyttölaitteena voidaan käyttää vaikkapa tablet-tietokonetta. Järjestelmää käytettäessä ei tarvitse enää kävellä mitattavassa tilassa läppärin kanssa ja tallettaa tuloksia, sillä AirScout modulit hoitavat mittaukset.

AirMagnet Spectrum XT

NetAlly Spectrum XT on spektrianalysaattori jonka avulla selvität WLAN-taajuusongelmat omalla kannettavalla tietokoneellasi. Ohjelmiston mukana tulee USB-mittausadapteri.

Taajuuksien analysointi sujuu Spectrum XT:llä nopeasti, ilman kalliita spektrianalysaattoreita ja niiden monimutkaista käyttöä. Ohjelmiston avulla voit selvittää mikä aiheuttaa WLANien toimintahäiriöt - näet nopeasti onko lähistöllä esimerkiksi langattomia valvontakameroita tai mikroaaltouuneja ja paikallistat niiden sijainnin. Esittelyversio saatavilla - kysy!