AirScout WLAN verkon peittomittauksiin

Greenlee Communicationsin AirScout järjestelmällä tehdään WLAN-verkon peittomittauksia. Se koostuu masterista ja mittausmoduleista. Modulit sijoitetaan mitattavaan tilaan ja ne liikennöivät masterin kanssa ja raportoivat sille WLAN verkon signaalin ominaisuuksista. Master kerää tämän tiedon ja generoi raportin. Järjestelmän näyttölaitteena voidaan käyttää vaikkapa tablet-tietokonetta. Järjestelmää käytettäessä ei tarvitse enää kävellä mitattavassa tilassa läppärin kanssa ja tallettaa tuloksia, sillä AirScout modulit hoitavat mittaukset.

AirMagnet Enterprise WLAN verkkojen kattavaan valvontaan

 

 

AirMagnet Enterprise on järjestelmä joka suojaa ennalta WiFi verkkoja ja niiden käyttäjiä uhkilta, varmistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja varmistaa että ylläpidolla on käytettävissään pätevät ja tehokkaat työkalut ongelmien nopeaan ratkaisuun, myös etänä. AirMagnet Enterprise tekee tämän keskittymällä WiFi verkkojen todelliseeen ongelmaan: ilmaan eli langattomuuteen.

AirMagnet Enterprise analysoi 24/7 automaattisesti kaiken WLAN liikenteen, kanavat, laitteet ja niiden tilat sekä haluttaessa RF-spektrin muiden kuin WLAN-laitteiden havaitsemiseksi. Tämä varmistaa nopean vikaselvityksen, koska ongelmien sattuessa saatavilla on kaikki mahdollinen tieto WLAN ympäristöstäsi. Vikaselvitystä varten ei tarvitse enää mennä ongelmallisen WLAN verkon luo, sillä vikaselvityksen voi tehdä käyttämällä sensoreita jotka on sijoitettu kohteeseen, joko tarpeen vaatiessa tai pysyvästi.

AirMagnet Enterprise myös suojaa automaattisesti WLAN verkkojasi katkaisemalla uhkaavien laitteiden liikennöinnin,sekä jäljittämällä ja näyttämällä niiden sijainnin. Täydellisten valvontaominaisuuksien lisäksi käytössäsi on kattava raportointi vaikkpa PCI-kelpoisuudesta.

 

 

AirMagnet WiFi Analyzer

AirMagnet WiFi Analyzer on tunnettu hyvistä analysointiominaisuuksistaan. Sen laaja sisäänrakennettu expert-analyysi tekee ongelmien analysoinnin puolestasi ja kertoo niistä kattavasti ja tekee raportit puolestasi. Se tukee 802.11a,b, g ja n-standardeja.

 

Lue lisää

AirMagnet Spectrum XT

Spectrum XT on spektrianalysaattori jonka avulla selvität WLAN-taajuusongelmat omalla kannettavalla tietokoneellasi. Ohjelmiston mukana tulee USB-mittausadapteri.

Taajuuksien analysointi sujuu Spectrum XT:llä nopeasti, ilman kalliita spektrianalysaattoreita ja niiden monimutkaista käyttöä. Ohjelmiston avulla voit selvittää mikä aiheuttaa WLANien toimintahäiriöt - näet nopeasti onko lähistöllä esimerkiksi langattomia valvontakameroita tai mikroaaltouuneja ja paikallistat niiden sijainnin. Esittelyversio saatavilla - kysy!