OneTouch AT analysaattori - lähiverkon testaus yhdellä näppäinpainalluksella

NetScoutin OneTouch AT on monipuolinen analysaattori 10M/100M/1G Ethernet ja 802.11a/b/g/n WLAN verkkojen vianhakuun.

OneTouch AT:

Sen avulla saadaan nopeasti selville verkon suorituskyky työaseman kannalta joten normaalit käyttäjien kokemat viat ja ongelmat selviävät nopeasti.

Teetetyn tutkimuksen mukaan verkon ylläpitäjät kuluttuvat 25% ajastaan selvittäessään vikoja. Tuo aika on poissa verkon kehittämisestä ja parantamisesta. Kun vianselvityksessä normaalisti kuluu tunti tai enemmän, kärsii käyttäjien tuottavuus vastaavasti. OneTouch AT vähentää huomattavasti vianhakuun kuluvaa aikaa tällä kolmen askeleeen periaatteella:

 1. Näppärä AutoTest korvaa usean erillisen työkalun tekemät testit ja säästää aikaa - pass/fail tulos ilmaisee nopeasti yleisimmät käyttäjien kokemat ongelmat.
 2. Monipuolinen vaiikoima verkon suorituskyvyn testejä sekä kupari/kuitu että langattoman lähiverkon testaamiseen.
 3. Toimita ongelmakohteeseen OneTouch, pyydä että se kytketään verkkoon ja voit käyttää sitä helposti selaimella vaikka et itse ole paikan päällä.

Ominaisuudet:

 • monipuolinen Ethernet- ja WiFi-testeri
 • WiFi infrastruktuurianalyysi
 • näyttää yhteyksien toimivuuden käyttäjän kannalta
 • konfiguroitavat testiprofiilit varmistavat, että testit tehdään aina samoin asetuksin
 • automatisoitu yhden näppäinpainalluksen vianhaku
 • Veri-Fi: WLAN suorituskykytesti
 • liikenteen keräys suoraan muistikortille
 • etäkäyttö

Kupari- ja kuitukaapelin testaus

Varmista parikaapelin toimivuus mittaamalla sen parien kytkennät ja pituudet ja kuitukaapelista signaalin tehotaso. Varmista kuituliittimien puhtaus tarkistamalla ne FiberInspector USB videomikroskoopilla.

PoE testaus

Testaa PoE saatavuus ja todellinen tehotaso TruePower kuormitustestillä. Mittaa PoE sekä ilman kuormaa että sen kanssa. Emuloi 802.3at (PoE+) luokan 1-4 laitetta ja mittaa todellinen tehotaso 25.5 W saakka.

Kaapeloidun ja langattoman lähiverkon yhteyksien testaus

Analysoi kuinka client on kytketty verkkoon testaamalla päätelaitteen ja kytkimen välinen yhteys, selvittämällä käytetty portti ja sen liikennestatistiikka. Selvitä kuinka WiFi client on liittyneenä verkkoon, mihin tukiasemaan, mitä kanavaa ja millaista salausta käytetään, analysoimalla autentikointiprosessi ja tukiaseman ja verkon statistiikkaa.

Analysoi kaapeloidun lähiverkon rakenne

Varmista että lähiverkkosi on konfiguroitu oikein ja toimii kuten suunniteltu. Näet lähimmän kytkimen, portin ja VLANin ja monitoroit portin liikennettä. Varmista DHCP ja DNS palvelimien toimivuus. Selvitä reitittimen ominaisuudet ja virhestatistiikka sekä muut laitteet jotka on kytketty verkkoon.

Mittaa palveluiden suorituskyky

Selvitä, onko verkon peruspalvelu tai palvelinpohjainen palvelu syynä ongelmiin mittaamalla saatavuus ja vasteaika. Valitse palveluun sopiva testi: ping (ICMP), yhteys (TCP), web (HTTP), tiedostosiirto (FTP), multicast (IGMP), video (RTSP) tai sähköposti (SMTP). Tulokset on jaettu selkeisiin osiin: DNS kysely aika, TCP yhteyden muodostumisaika, palvelimen vasteaika ja tiedonsiirtonopeus. Näet rinnakkain LAN- ja WLAN-verkon kautta tehdyn testin tulokset, yhdellä näytöllä. Muutamia esimerkkejä: pingaa WLAN kontrolleria, ota yhteys porttiin 2000 VoIP call manageriin, lataa tiedosto www-palvelimelta, siirrä tiedosto palvelimeen/palvelimelta, kirjaudu multicast ryhmään, hae videoinformaatiota halutulta palvelimelta tai lähetä tekstiviesti älypuhelimeesi sähköpostin välityksellä.

Testaa paikalliset ja pilvipalvelut

Testaa verkon peruspalveluiden ja palvelinpohjaisten palveluiden suorituskyky. Palvelut voidaan jakaa sijainnin mukaisesti kolmeen ryhmään: paikalliseen lähiverkkoon, intranet verkkoon tai julkiseen internet verkkoon. Ryhmittely tehdään helposti OneTouchin päänäytöllä.

IPv6 testaus

OneTouch AT tukee IPv6:a joten voit helposti verrata tuloksia IPv4 ja IPV6 välillä.

Tulosten talletus

Talleta AutoTest tulokset helposti jaettavaksi PDF-raportiksi

Tehty kenttäkäyttöön

OneTouch AT on tehty ammattilaiselle varta vasten kenttäkäyttöön. Verkkojen testausominaisuuksien lisäksi OneTouch AT:ssa on www-selain, Telnet/SSH pääte, videomikroskooppi kuituliittimien puhtauden tarkistamiseen ja web-kameratuki. Kestävä runko takaa pitkän käyttöiän myös vaativissa olosuhteissa.