netTerrain - netViz yhteensopiva dokumentointiohjelmisto

netTerrain logical, verkon dokumentointiohjelmisto - Graphical Networks

Yrityksen verkon tiedot on helppo tallettaa taulukoihin, tietokantoihin ja manuaaleihin, mutta niiden avulla kaiken talletetun tiedon ymmärtäminen ei sitä välttämättä ole. Pääsy organisaation järjestelmien ja prosessien tietoihin käsiksi on yrityksen toiminnan kannalta kriittistä sillä niiden perusteella tehdään tärkeitä päätöksiä.

netTerrain on hyvä ratkaisu yrityksen tietojen ja ihmisten tiedon tarpeen yhdistämiseen. netTerrain helpottaa tietojärjestelmien ja tietoverkkojen dokumentointia, ja yrityksen prosessien kuvausten hallintaa.

Toisin kuin muut dokumentointiin tarkoitetut ohjelmistot - jotka perustuvat yksittäisiin tiedostoihin ja jotka vanhenevat nopeasti - netTerrain perustuu skaalautuvaan monen käyttäjän ohjelmistoalustaan. Kaikki tietoihin tehdyt muutokset näkyvät kaikilla käyttäjillä reaaliaikaisesti.

Verkko-operaattoreilla, verkkojen suunnittelijoilla ja yritysten IT-organisaatioilla on nyt käytössään dokumentoinnin tietojärjestelmä joka tarjoaa käyttäjilleen kattavan tietolähteen verkon tiedoista, kartoista ja kaavioista, se antaa käyttäjille dokumenttien muokkaustyökalut käyttöön ja sallii usean samanaikaisen käyttäjän työskentelyn - kaikki käyttämällä normaalia selainta.

Edut:

 • Saavutat vaatimustenmukaisuuden. Helpota tarkan ja ajanmukaisen dokumentoinnin luontia ja hallintaa. HIPAA, PCI DSS ja monet muut vaatimustenmukaisuus- ja tietoturvastandardit edellyttävät ajanmukaisen dokumentoinnin olemassaoloa ja sen hyvää hallintaa.
 • Parannat työntekijöiden kommunikointia. Tieto voidaan jakaa käyttäjien kesken visuaalisesti ja ajantasaisesti.
 • Nopeutat vianhakua ja lyhennät korjausaikoja. Teet vikaselvityksestä nopeampaa ja säästät aikaa kun ajantasainen dokumentointi on helposti saatavilla.
 • Vähennät IT-kuluja. Käytät vähemmän aikaa dokumentointiin ja optimoit verkkoinfran helpommin kun ajantasainen dokumentointi kertoo eri komponenttien käyttöasteen.

Ominaisuudet

 • Verkkokaaviot ovat helposti saatavilla, tarvitset niiden hakemiseen vain normaalin selaimen.
 • Käyttöönotto sujuu nopeasti, voit tuoda järjestelmään nykyiset taulukkosi ja netViz kaaviosi.
 • Monen käyttäjän ympäristössä voit luoda ja muokata kaavioita, lisätä kommentteja ja liittää niihin tiedostoja muiden nähtäväksi.
 • Drilldown navigointi helpottaa kokonaisuuksien hahmottamista.
 • Raporttien avulla saat selville kuka muutti ja mitä ja milloin.
 • Nopeiden hakutoimintojen avulla löydät hakemasi kohteen muutamassa sekunnissa.

 

 • hierarkiset kaaviot - visuaaliset kaaviot auttavat nopeasti ymmärtämään verkot, järjestelmät ja prosessit.
 • sulautettu www-pohjainen tieto - näet halutun solmun tai linkin tiedot yhdellä klikkauksella.
 • tuki parhaille käytännöille “best practices” - helpotat ITIL toimintoja l. konfigurointien ja muutosten hallintaa. sillä näet ajantasaiset verkkokaaviot ja kuinka ne tukevat IT palveluja.
 • verkkotuki - kartat ja kaaviot saatavilla missä tahansa.
 • helppokäyttöinen - nopeuttaa käyttäjien omaksumista ja nopeuttaa kaavioiden luontia.
 • saumaton käyttöönotto - sisäänrakennettu tuki tiedon tuomiseksi järjestelmään: taulukoille, Visio ja CA netViz kaavioille.
 • monipuolinen työryhmätuki - jaa tietoja ja dokumentteja ja liitä niihin kommentteja.

 

netViz käyttäjät

voit tuoda netTerrainiin netViz projektisi ja catalogisi. Alkuperäiset koordinaatit säilyvät, kaikki ikonit ja taustat myös. Lisäksi arvot ja atribuutit viedään netTerrain tietokantaan.

netViz-käyttäjälle netTerrainin käyttö ja toiminnot selviävät erittäin nopeasti. netViziin verrattuna netTerrain on nopeampi, skaalautuvampi ja luotettavampi. 100% web-pohjainen. Lisensoinnissa on rajoitettu vain netviz nodejen lukumäärät.

netTerrainin näyttämät tiedot ovat aina ajantasalla. graphTerrain on erittäin skaalautuva, projektit eivät kasva massiivisiksi sillä kaaviot luodaan dynaamisesti tarpeen mukaan. netTerrain on monen käyttäjän järjestelmä jossa tietoja voidaan muokata samanaikaisesti muiden käyttäjien kanssa, toisin kuin netVizissä jossa tiedot ovat yhden henkilön tiedostoja.

100% web-pohjainen. Ei tarvetta julkaista tietoja erikseen www-palvelimelle.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin kerromme lisää ja järjestämme demon. Ota yhteyttä! Siirrämme halutessasi olemassaolevan netviz-projektisi netterrainiin, niin näet miltä se näyttää. Jep, maksutta.