Allegro network multimeter valvontaan

Mikä tämä on, Allegro Network Multimeter?

Allegro Network Multimeter on tehokas mutta helppokäyttöinen työkalu tietoverkon liikenteen valvontaan ja analysointiin.

Niitä käyttävät esimerkiksi verkkojen ylläpitäjät monitoroimalla verkon liikennettä reaaliajassa ja myös katsomalla historiatietoa. Verkon analysointi sujuu nopeasti ja liikenteessä havaitut ongelmat - suorituskyvy pullonkaulat ja pakettihävikki esimerkiksi - näkyvät muutamalla klikkauksella. Network Multimeter on uusi, tehokas ja turvallinen työkalu.

Allegro Network Multimeter auttaa IT osastoja analysoimaan ja hakemaan verkosta vikoja nopeasti ja yksityiskohtaisesti. Kytke Network Multimeter tarpeen mukaan tiettyyn kohtaan verkossa väliaikaista mittausta varten tai sijoita se kiinteästi jatkuvaan liikenteen monitorointiin. Allegro 200 voi valvoa 200 laitteen liikennettä. Historiatietojen talletusta rajoittaa verkon liikenteen määrä. Allegro Network Multimeter malleja on neljäa eri kokoa - ne on suunnitteltu analysoimaan 1 G, 10 G, 40 G tai 100 G liitäntöjä. Pienin malli - Allegro 200 - on kooltaan älypuhelimen luokkkaa. Hiukan isommat Allegro 1000 / Allegro 3000 - mahtuvat läppärilaukkuun. Allegro 1000 & 3000 sarjan mallit ovat saatavissa myös räkkiversioina. 3500 / 5500 sarjat ovat 4U kokoisia asennettaviksi suoraan laitekaappeihin.