Tervetuloa Harricon verkkokauppaan. Siirry tuotteisiin TÄSTÄ.

Täältä voit tilata loggereita, verkkotestereitä, niiden tarvikkeita sekä kuitupuhdistussarjoja ja työkaluja nopeasti, helposti ja aina sopivaan hintaan.

Huomaa, että verkkokauppamme sisältää vain osan tuotteistamme. Siksi suosittelemme, että haet kiinnostavaa tuotetta ensisijaisesti Tuotteet osiosta. Kun etsimäsi tuotteen tiedot sisältävät myös hinnan ja varastosaldon, voit tilata tuotteen saman tien. Jos tuotetiedoissa ei mainittuja tietoja ole, ei tuote kuulu verkkokauppamme valikoimaan. Ota silloin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soittamalla meille numeroon 09-530 66 50.

Harrico PTE Oy verkkokauppa on tarkoitettu yritys- ja yhteisöasiakkaille ja maksutapana on aina lasku. Muista, että verkkokauppaamme on koottu ainoastaan yleisimmät tuotteemme, joten kannattaa ottaa yhteyttä jos et ole aivan varma mikä tuote sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi. Tuotteiden hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa.

Siirry verkkokauppan tuotevalikoimaan tästä. Verkkokaupassa olevat tuotteet on ryhmitelty, ja kaupassa olevien tuotteiden ryhmät näkyvät oikealla. Voit valita niistä haluamasi helpottamaan tuotteiden selaamista.

Verkkokaupassa on osa tuotteista, mutta ei missään nimessä kaikki eikä edes suuri osa. Jos et verkkokaupasta löydä etsimääsi, ota yhteyttä! Autamme mielellämme.

Tuotteita verkkokaupassa ovat esimerkiksi Fluke Networks DSX-600 kaapelitesteri, CableIQ kaapelitesteri, NetScout AirCheck G2 WLAN testeri, LinkSprinter 200 ja 300 verkkotesterit sekä LinkRUnner AT 2000  Ethernet testeri. Lisäksi koko joukko DSX/DTX testerien tarvikkeita kuten Permanent Link adapterit ja vaihtokärjet niihin. Tempsenin dataloggerit sekä MSR loggeri.

Verkkokauppamme ehdot löydät tästä linkistä Lue verkkokauppamme ehdot.

 Harrico PTE Oy:n verkkokaupan tilausehdot

 Verkkokaupan käyttöehdot ovat ohessa.

Lue lisää