Verkkokaupan ehdot

 Harrico PTE Oy:n verkkokaupan tilausehdot

 Verkkokaupan käyttöehdot ovat ohessa.

Harrico PTE Oy

Harrico PTE Oy (jäljempänä Harrico) on yritys- ja tukkukauppaan erikoistunut yritys, eikä toimita laitteita suoraan kuluttaja-asiakkaille. 

 

Maksuehdot:

Asiakkaan maksutapana on lasku, joka lähetetään asiakkaalle laitetoimituksen jälkeen. Tilauksen nopeaa käsittelyä varten on asiakkaan annettava tarkat toimitus- ja laskutustiedot viitteineen. Harrico voi joissain tapauksessa lähettää tuotteen myös postiennakolla.

 

Hinnat:

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero laskutuksen yhteydessä. Hinnat eivät sisällä kuljetus- eivätkä käsittelykuluja. Tilaukseen lisätään tilauksen tekemisen yhteydessä käsittely- ja toimituskulut ja ne ovat näkyvissä ennen kuin asiakas hyväksyy tilauksen.

 

Toimitusehdot:

Toimitustapa on Itella jollei muuta sovita. Mikäli asiakas haluaa, että tuotteen kuljetuksessa käytetään jotain tiettyä tapaa tai yritystä, tulee tästä mainita erikseen tilauksen yhteydessä.

 

Toimitusaika:

Toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 1-3 päivää tilauksen hyväksymisestä. Tilauksen vastaanottamisesta ja sen jälkeen tilauksen hyväksymisestä/hylkäämisestä asiakas saa viestin tilauksen yhteydessä antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Toimitukseen liittyvissä kysymyksissä kannattaa ottaa yhteyttä joko soittamalla Harricolle numeroon 09-530 66 50 tai lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen info@harrico.fi

 

Muut ehdot:

Noudatamme Elkomit ry:n toimitusehtoja (www.elkomit.fi).

 

Rekisteröityminen asiakkaaksi verkkopalveluun

Tilauksen tekemisen yhteydessä asiakas rekisteröityy Harricon verkkokauppaan.
Tilausta tehdessään asiakas:

  • Ilmoittaa yrityksen yhteystiedot ja tilausviitteet.
  • Ilmoittaa henkilö- ja yhteystietonsa.
  • Antaa ilman eri ilmoitusta suostumuksensa, että Harrico rekisteröi henkilö- ja yritystiedot asiakasrekisteriinsä.
  • Hyväksyy Harricon toimitusehdot.

Harrico tarkistaa aina tilauksen vastaanotettuaan annetut tiedot ja tarvittaessa pyytää asiakkaalta lisäselvityksiä. Harrico voi halutessaan evätä tilauksen ilmoittamatta erityistä syytä asiakkaalle. Asiakas saa antamaansa sähköpostiosoitteeseen tiedot tilauksen vastaanottamisesta ja kun tilaus on hyväksytty.

Yksityisyys ja tietosuoja

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Harricon verkkokaupan asiakasrekisteri on luottamuksellinen eikä Harrico luovuta tietoja eteenpäin. 

Harrico ylläpitää verkkokaupan teknistä alustaa sekä verkkokaupan sisältöä. Harrico voi käyttää asiakastietoja asiakassuhteen ylläpitoon sekä markkinointitarkoituksiin. Asiakas on vastuussa oman tunnuksensa ja salasanansa salassapidosta. Mikäli asiakas epäilee salasanansa joutuneen ulkopuolisten tietoon, hänen tulee välittömästi ilmoittaa siitä Harricon asiakaspalveluun.