Cubro Omnia liikenteen monitorointiin

 

Omnia sarjaan on pakattu Cubron kokemus tietoverkkojen liikenteen näkyvyys- ja valvontaratkaisuista pieneen tilaan.

Monien vuosien tuotekehityspanoksen tuloksena sarjasta on tullut joustava ja monipuolinen järjestelmä joka soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Sarjaan kuuluvat malli Omnia 10, Omnia 20 ja Omnia 120.

Jokainen malli on suunniteltu tukemaan Cubron järeämpien järjestelmien PacketMaster ja SessionMaster ratkaisuja. Omnia sarja tukee myös AppMaster ratkaisua, joka on täydellinen Ubuntu Linux käyttöjärjestelmä muiden sovellusten käyttöä varten. Näitä sovelluksia ovat kehittäneet Cubro, Cubron AppMaster partnerit sekä Linux open-source kehittäjät.

Omnia sarjan ominaisuuksia

PacketMaster

PacketMaster ratkaisu perustuu Cubron PacketMaster tuoteperheen ominaisuuksiin. PacketMaster ratkaisu keskittyy monitoroitavan liikenteen keräämiseen,kopiointiin, filtteröintiin ja muokkaamiseen OSI2-OSI4 tasoilla. Toimintoja ovat esimerkiksi monen liikennevirran yhdistäminen, filtteröinti ja edelleenlähetys useille monitoroiville laitteille, load balancing ja tunnel termination toiminnot.

SessionMaster

SessionMaster ratkaisu perustuu Cubron uuteen Advanced Network Packet Broker teknologiaan ja se pystyy käsittelemään liikennettä OSI-tasosta 5 ylöspäin. Toimintoja ovat esimerkiksi deduplikointi, avainsanojen haku ja tietojen maskaus. Nykyisin ei liikenteen suodatus L2-L4 tasoilla enää riitä ja tämän vaatimuksen ratkaisuna on SessionMaster. Sen avulla näkyvyys monitoroitavan liikenteen hallintaan on erittäin kattava.

AppMaster

AppMaster ratkaisu sisältää täydellisen Linux ympäristön Cubron ja sen partnerien ohjelmien käyttöön. Omnian AppMaster ratkaisu voi käytännössä syrjäyttää kokonaisen räkillisen laitteita.