Fluke dataloggerit

Fluke dataloggerit ovat monipuolisia, tarkkoja ja monikanavaisia. Uusi Hydra dataloggeri joka korvaa 2620/2625/2635 mallin on 2638. 2638 Fluke Hydra dataloggerissa on 20 - 60 kanavaa, ja ne ovat vapaasti konfiguroitavissa. Muita Fluke dataloggereita ovat 2640 ja 2645 NetDAQ Ethernet-verkkoa käyttävät mallit sekä 2680 dataloggeri josta voidaan muodostaa jopa yli 2000 kanavaisia järjestelmiä.

MSR dataloggerit

MSR dataloggerit ovat pienikokoisia ja monipuolisia sveitsiläisiä loggereita. MSR dataloggereilla voidaan mitatata kiihtyvyyksiä, lämpötiloja ja suhteellista kosteutta ja jännitteitä. Ne konfiguroidaan tietokoneella, jonka jälkeen dataloggeri alkaa tallettaa tuloksia sisäiseen muistiin. Kun mittaus on valmis, MSR dataloggeri kytketään tietokoneeseen ja tulokset voidaan siirtää tietokoneelle analysointia varten.

Tecnosoft dataloggerit

Tecnosoftin dataloggerivalikoima on laaja. Tecnosoft loggerit sovelutvat esimerkiksi lämpötilojen ja suhteellisen kosteuden mittauksiin. Tecnosoft loggerivalikoimassa on myös validaattoreita.

Tempsen dataloggerit

Tempsen dataloggerit ovat pieniä ja edullisia loggereita kuljetusten lämpötilojen valvontaan. Raportointia varten on mittausten jälkeen loggerissa pöytäkirja valmiina pdf-tiedostona. Tempsen dataloggerien käyttö on yksinkertaista. Ennen kuljetuksen alkua loggeri aktivoidaan, ja kuljetuksen saapuessa perille se pysäytetään. Pysäyttämisen jälkeen loggeri kytketään tietokoneen USB-porttiin ja valmis pdf pöytäkirja kuljetuksen aikaisista lämpötiloista voidaan kopioida tietokoneelle.