TempStick

Image

TempStick on edullinen järjestelmä lämpötilamittauksiin. Järjestelmä koostuu dataloggerista, PC-ohjelmasta ja lukulaitteesta. Tempstick on saatavana myös ulkoisella anturilla (TempStick Probe) ja Ulkoisella anturilla elintarvikekäyttöön (TempStick Probe Food Grade).

Lataa esite.

PasteurDisk, SterilDisk, standard, probe ja jumbo

steril disk probet

PasteurDisk mittaa lämpötiloja 100 °C asti ja SterilDisk mittaa lämpötiloja 140 °C lämpötilaan asti. Loggerit on valmistettu haponkestävästä teräksestä ja sen läpimitta on 36 mm ja korkeus vain 18 mm. Loggerista on saatavana myös puikkoanturilla varustettu malli, sekä Jumbo versio suuremmalla muistilla ja paristoilla. PC-ohjelma osaa yhdistää useamman loggerin mittaustulokset samaan tiedostoon.

Lataa esite.

SterilCyl ja PasteurCyl

sterilcyl

SterilCyl on puikkomallinen loggeri validointeihin. SterilCyl mittaa lämpötiloja 140 °C lämpötilaan asti ja kestää painetta. PasteurCyl mittaa lämpötiloja 100 °C asti. Loggerin läpimitta on 15 mm ja siinä on 125 mm pitkä 3 mm halkaisijainen piikkianturi. Loggeri sopii hyvin validointeihin ja sterilointiprosesseihin. SterilCyl ja PasteurCyl ovat saatavana myös johdolla varustetulla anturilla. Mittapään halkaisija on 3 mm, ja pituudet 20, 60 tai 125 mm.

 

probe

Lataa esite.

HumiStick

Image

HumiStick on miniatyyrikokoinen lämpötila ja kosteusloggeri. Sen koko on vain 50 X 22 mm ja se on 14 mm korkea. Sisäänrakennettu suodatin suojaa anturia likaantumiselta ja takaa luotettavat mittaustulokset.

Lataa HumiStick esite.

S-Micro P-Micro

Erittäin pienikokoiset validointiloggerit.

P-Micro mittaa lämpötiloja 100 °C asti ja S-Micro mittaa lämpötiloja 140 °C lämpötilaan asti. Loggerit on valmistettu haponkestävästä teräksestä ja sen läpimitta on 17 mm ja korkeus vain 14 mm. Puikkoanturin koko on 23mm x 3mm..

Lataa esite.

SterilCyl ja PasteurCyl Radio

sterilcyl

SterilCyl Radio on puikkomallinen langaton loggeri validointeihin. SterilCyl Radio mittaa lämpötiloja 140 °C lämpötilaan asti ja kestää painetta. PasteurCyl Radio mittaa langattomasti lämpötiloja 100 °C asti. Loggerin läpimitta on 15 mm ja siinä on 125 mm pitkä 3 mm halkaisijainen piikkianturi. Loggeri sopii hyvin validointeihin ja sterilointiprosesseihin. SterilCyl Radio ja PasteurCyl Radio ovat saatavana myös johdolla varustetulla anturilla . Mittapään halkaisija on 3 mm, ja pituudet 20, 60 tai 125 mm.

probe

Lataa esite.

PressureDisk

PressureDisk soveltuu hyvin validointeihin mm. autoklaaveista. Se mittaa paineen ja lämpötilan samanaikaisesti. PressureDisk mittaa lämpötiloja 140 °C lämpötilaan asti. Loggeri on valmistettu haponkestävästä teräksestä ja sen läpimitta on 35 mm ja korkeus 43 mm, lämpötila-anturin pituus on 23 mm.

Lataa esite.

SterilCyl ja PasteurCyl Jumbo

SterilCyl Jumbo on puikkomallinen loggeri validointeihin. SterilCyl Jumbo mittaa lämpötiloja 140 °C lämpötilaan asti ja kestää painetta. PasteurCyl Jumbo mittaa lämpötiloja 100 °C asti. Jumbo malleissa on suurempi muisti (120 000 mittausta) ja kaksinkertainen paristonkesto tavalliseen SterilCyl ja PasteurCyl loggereihin verrattuna.

 

jumbo

 

SterilCyl Jumbo ja PasteurCyl Jumbo ovat saatavana myös johdolla varustetulla anturilla. Mittapään halkaisija on 3 mm, ja pituudet 20, 60 tai 125 mm.

Lataa esite.

SterilDisk Can

can can

 

SterilDisk Can mittaa lämpötiloja 140 °C lämpötilaan asti. Tilauksesta lämpötila-alue myös  -40 °C. Loggerit on valmistettu haponkestävästä teräksestä. Loggeri saadaan kiinnitettyä tiiviisti purkkeihin ja tölkkeihin. Saatavana kiinnityssarja.

Lataa esite.