Fluke 2271A Modulaarinen painekalibraattori

Fluke 2271A on edullinen modulaarinen painesäädin laajalle painealueelle ja se sopii erinomaisesti prosessilaitteiden kalibrointeihin. Laitteessa voi olla yhtäaikaa 2 moduulia. Moduulien vaihto on helppoa, mitään liitäntöjä ei tarvitse irroittaa. Painealue alipaineesta 20 MPa asti. Painemoduuleja epävarmuus on 0,02% alueesta. 2271A malliin saa sähköisen moduulin esimerkiksi painelähettimien kaslibrointiin. Myös CPS järjestelmä on saatavana suojaamaan kalibroitavia laitteita epäpuhtauksilta. Lataa esite.

 

DHI PPC4E Painesäädin

ppc 4

DHI:n uusin painesäädin / kalibraattori. PPC4E on saatavissa kahden eri tarkkuusluokan laitteena. PPC4E onn uusin ja edullisin versio DHI:n säätimistäi.

Lataa esite.

Fluke 6270A Modulaarinen painesäädin

6270A

Fluke 6270A on edullinen modulaarinen painesäädin laajalle painealueelle. Laitteessa voi olla yhtäaikaa 5 moduulia. Moduulien vaihto on helppoa, mitään liitäntöjä ei tarvitse irroittaa. Painealue alipaineesta 20 MPa asti. Painemoduuleja on kahta eri tarkkuusluokkaa 0,02% alueesta ja 0,01% lukemasta. Lataa esite.

 

DHI PPC4 Painesäädin

ppc 4

DHI:n uusin painesäädin / kalibraattori. PPC4 on saatavissa kolmen eri tarkkuusluokan laitteena. Uutuusanturit ovat entistä huokeampia. PPC4 myös emuloi muiden valmistamia säätimiä. Kalibraattori laskee ja ilmoittaa kokonaisepävarmuuden kullekkin painearvolle automaattisesti. Lataa esite.