AirMagnet Enterprise WLAN verkkojen kattavaan valvontaan

 

 

AirMagnet Enterprise on järjestelmä joka suojaa ennalta WiFi verkkoja ja niiden käyttäjiä uhkilta, varmistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja varmistaa että ylläpidolla on käytettävissään pätevät ja tehokkaat työkalut ongelmien nopeaan ratkaisuun, myös etänä. AirMagnet Enterprise tekee tämän keskittymällä WiFi verkkojen todelliseeen ongelmaan: ilmaan eli langattomuuteen.

AirMagnet Enterprise analysoi 24/7 automaattisesti kaiken WLAN liikenteen, kanavat, laitteet ja niiden tilat sekä haluttaessa RF-spektrin muiden kuin WLAN-laitteiden havaitsemiseksi. Tämä varmistaa nopean vikaselvityksen, koska ongelmien sattuessa saatavilla on kaikki mahdollinen tieto WLAN ympäristöstäsi. Vikaselvitystä varten ei tarvitse enää mennä ongelmallisen WLAN verkon luo, sillä vikaselvityksen voi tehdä käyttämällä sensoreita jotka on sijoitettu kohteeseen, joko tarpeen vaatiessa tai pysyvästi.

AirMagnet Enterprise myös suojaa automaattisesti WLAN verkkojasi katkaisemalla uhkaavien laitteiden liikennöinnin,sekä jäljittämällä ja näyttämällä niiden sijainnin. Täydellisten valvontaominaisuuksien lisäksi käytössäsi on kattava raportointi vaikkpa PCI-kelpoisuudesta.